Tietosuojaseloste & Cookies

  • Vaihda GNP Energyyn 
  • Tietosuojaseloste & Cookies

    <div class="moduleBoxContent moduleAlignmentStart moduleJustifyStart col-sm-12 col-md-12 col-xs-12">
    <div class="moduleEditor moduleAlignmentStart flex-start col-sm-12 col-md-12 col-xs-12">
    <h2>Terms &amp; conditions</h2>
    <h5>Vi har ikke egen kraftproduksjon og derfor har vi heller ingen interesse av h&oslash;ye str&oslash;mpriser. V&aring;r ambisjon er i stedet forutsigbarhet og lavest mulige str&oslash;mkostnader over tid for v&aring;re kunder.</h5>
    <p><strong>En ung bedrift med lang erfaring</strong><br /> Oslo Kraft har i dag 10 medarbeidere i Stokke. Mange av oss har lang erfaring fra kraftbransjen, alt fra handel med str&oslash;m p&aring; Nord Pool og forvaltning av kraft til r&aring;dgivning og brukerst&oslash;tte. Hos oss finner du ingen heftige markedsbudsjetter og prangende lokaler. Vi har fokus p&aring; effektiv drift og lave kostnader. Vi skal v&aelig;re en kompetansebedrift som fokuserer p&aring; at v&aring;re medarbeidere skal utvikle seg b&aring;de faglig og sosialt. Dette skaper trivsel og vekst.</p>
    <p><strong>Positivt og enkelt</strong><br /> Vi er en utfordrer, og det stilles h&oslash;ye krav til v&aring;r kontakt med deg som kunde. V&aring;r ambisjon er &aring; ha markedets beste kundeservice. Via e-post og telefon svarer vi kjapt, og som eksisterende kunde finner du ogs&aring; nyttig informasjon p&aring; Min side. Utfordringer tar vi p&aring; strak arm, og har vi gjort en feil retter vi den opp.</p>
    </div>
    </div>

    1. Tietoa GNP Energy -yhtiöstä 

    GNP Energy on riippumaton sähköntoimittaja, jonka pyrkimyksenä on tarjota asiakkailleen alhaiset ja helposti ennakoitavat sähkökustannukset. GNP Energy on yksityinen yhtiö, jolla on liiketoimintaa Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa. 

    Haluamme varmistaa tietosuojasi ja noudatamme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa henkilötietolakia, muun muassa myös EU:n tietosuoja-asetusta ("GDPR"). Kerromme tässä tietosuojaselosteessa, millä tavalla käsittelemme sinun henkilötietojasi. Jos sinulla on selosteen luettuasi vielä kysyttävää tavastamme käsitellä henkilötietojasi, pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä meihin.  

    2. Sähkösopimus
    Kun solmit kanssamme sähkösopimuksen, tarvitsemme joitakin henkilötietoja sopimuksen tekemiseksi ja hallinnoimiseksi. Pyydämme sinua ilmoittamaan nimesi, henkilötunnuksesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi ja käyttöpaikkatunnuksen. Näillä tiedoilla pystymme saattamaan voimaan sähkösopimuksen, jonka osapuolina olet sinä asiakkaana ja me sähköntoimittajana.  

    GNP Energy kerää ainoastaan sellaisia henkilötietoja, joiden katsomme olevan riittäviä sähkösopimuksen tekemiseksi, eikä tietoja käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Sinua koskevat rekisteröimämme henkilötiedot ovat niitä tietoja, jotka ilmoitat sopimuksen tekemisen yhteydessä. Luovutamme osan näistä tiedoista luottokelpoisuuden tarkistuksen suorittavalle ulkopuoliselle toimittajalle, mutta GNP Energy itse ei tallenna luottokelpoisuutta koskevia tietoja. 

    Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteina ovat myyntiehtojemme hyväksyntä, jonka olet antanut sähkösopimuksen tekemisen yhteydessä, meidän oikeus harjoittaa toimintaamme ja se, mitä tietoja meillä on oltava lakisääteisten velvoitteittemme täyttämiseksi. 

    3. Viestintä ja markkinointi
    Pidämme sinuun yhteyttä sähköpostilla tiedottaaksemme asiakassuhteen kannalta ajankohtaisista asioista. Saat myös pääsyn henkilökohtaiseen ”oma sivuni” -portaaliin, josta saat asiakassuhteeseesi liittyvää ajantasaista tietoa. 

    Asiakkaat ja sidosryhmät voivat saada meiltä uutiskirjeitä. Voit myös kieltäytyä vastaanottamasta uutiskirjeitä, vaikka olet tehnyt kanssamme sähkösopimuksen. Voit tehdä sen sopimuksen tekemisen yhteydessä, muuttamalla ”oman sivusi” asetuksia tai peruuttamalla uutiskirjeen tilauksen vastaamalla saamaasi sähköpostiin. Jos olet hyväksynyt uutiskirjeemme vastaanottamisen, voit peruuttaa tämän hyväksymisen. 

    Keräämme myyntitoimintamme yhtenä osana myyntilistoja niitä välittäviltä markkinoiden toimijoilta. Käytämme yhteystietojasi, nimeäsi ja puhelinnumeroasi markkinointitarkoituksessa. 

    Jos tilaat tai irtisanot kanssamme tekemäsi sähkösopimuksen tai muutat sitä puhelimitse, voimme nauhoittaa keskustelun. Puhelu säilytetään siten kun se on tarpeellista, kunnes sopimus on dokumentoitu tai ajantasainen lasku on laadittu. 

    Voit aloittaa verkkosivustollamme chat-keskustelun ja tilata sopimuksen. Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse, sähköpostilla, kirjeitse tai sosiaalisen median kautta. Kun otat meihin yhteyttä jollakin edellä mainituista tavoista, sinua voidaan pyytää ilmoittamaan henkilötietosi, mikäli se on tarpeen kyseisen asian hoitamiseksi. 

    Jos tilaat sopimuksen verkkosivustomme kautta lähettämälläsi lomakkeella, IP-osoitteesi saatetaan tallentaa. 

    4. Evästeet
    Useimpien muiden verkkosivustojen tavoin myös www.gnp.energy käyttää evästeitä (cookies) kerätäkseen tilastoja siitä, millä tavalla verkkosivustollamme kävijät käyttävät sivustoa. Käytämme tällaisten evästeiden kirjoittamiseen Google Analyticsin tilastotyökalua. Myös verkkomainoksemme voivat kirjoittaa tällaisia evästeitä selaimeesi muun muassa mainosten vaikutuksen mittaamiseksi. 

    Käsittelemme henkilötietojasi kuitenkin vain sikäli kuin olet hyväksynyt evästeiden käytön ja lopetamme käsittelyn, mikäli peruutat suostumuksesi niiden käyttöön.

    5. Oikeutesi
    Sinulla on oikeus pyytää, että saat tarkistaa itseäsi koskevat henkilötiedot, että niitä oikaistaan, niiden käsittelyä rajoitetaan ja ne siirretään toiseen yritykseen sekä poistetaan GNP Energyn rekisteristä. Voit myös tehdä asiasta valituksen oman alueesi tietosuoja-asioiden valvontaviranomaiselle.

    Sinulla on oikeus saada tietää, millä tavalla GNP Energy käsittelee henkilötietojasi. Voit pyytää jäljennöksen sinua koskevista henkilötiedoista ja tiedon siitä, miten niitä käsittelemme. 

    Sinulla on oikeus saada henkilötietosi oikaistuiksi. ”Omalla sivulla” voit milloin tahansa korjata meille antamiasi tietoja tai voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyytää heitä tekemään sen. 

    Sinulla on oikeus pyytää tietojen käsittelyn rajoittamista, mikäli olet esimerkiksi sitä mieltä, että käsittely on lainvastaista. 

    Voimme siirtää oikeuksiesi mukaisesti henkilötiedot toiseen yritykseen eli järjestelmästä toiseen, mikäli se on tarpeellista ja teknisesti mahdollista.

    Voit pyytää meitä poistamaan meillä olevat henkilötietosi. Säilytämme kuitenkin ne tiedot, joita tarvitsemme esim. kirjanpitoon ja tilinpäätökseen liittyvien lakisääteisten velvollisuuksien täyttämiseksi. Sellaiset tiedot poistetaan kuitenkin heti, kun asianomaiset velvollisuudet on täytetty.

    6. Kolmannet osapuolet
    GNP Energy on vastuussa niiden henkilötietojen käsittelystä, joita keräämme sähkösopimuksen tekemiseksi. Luovutamme henkilötietoja yhteistyökumppaneillemme vain, kun se on välttämätöntä sähkösopimuksemme käytännön toteuttamiseen liittyvien tehtävien suorittamiseksi. Olemme tehneet kyseisten kolmansien osapuolten kanssa tietojenkäsittelysopimuksen, ja osapuolet ovat velvollisia käsittelemään henkilötietoja tietosuojaselosteessamme kuvaamallamme tavalla. 


    Käytämme julkisesti saatavilla olevia rekistereitä varmistaaksemme omassa hallussamme olevien tai kolmansilta osapuolilta saamiemme tietojen oikeellisuuden. Nämä rekisterit toimivat tällöin hakuteoksena, josta kerättäviä tai varmistettavia henkilötietoja ovat muun muassa nimi, osoite ja puhelinnumero.

    Kolmansiin osapuoliin lukeutuvat sähköä toimittava sähköverkonhaltija, kirjanpitopalvelujen toimittaja, laskuja ja maksukehotuksia lähettävät palveluntarjoajat, mahdollisia perintävaateita toimittava perintätoimisto, IT-toimittaja sekä viranomaiset silloin, kun henkilötietoja voidaan vaatia lainsäädännön, oikeuden päätöksen tai viranomaisten lainvoimaisten päätösten nojalla. 

    GNP Energy ei luovuta tietoja EU:n tai ETA-alueen ulkopuolella sijaitsevaan kolmanteen maahan.

    7. Tietosuojaselosteeseen tehtyjen muutosten toteuttaminen
    Jos näemme tarvetta muuttaa tietosuojaselostetta, päivityksiä voidaan tehdä ilman ennakkovaroitusta. Tiedotamme suurista muutoksista kehottamalla sinua kirjautumaan ”omalle sivulle” tai lähettämällä tietoa sähköpostilla. Tietosuojaseloste on saatavilla verkkosivuillamme. Henkilötietojen käsittelymme perustuu voimassa olevaan lakiin ja erityiskäytäntöön. 


    8. Yhteystiedot
    GNP Energy AS:n pääkonttori sijaitsee Norjassa, ja yhtiöllä on paikalliset toimipaikat niissä eri maissa, joissa meillä on liiketoimintaa. Ota mielellään yhteyttä pääkonttoriin ja eri maiden toimistoihin, jos sinulla on kysyttävää GNP Energyn tavasta käsitellä henkilötietoja.  

    Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen privacy@gnp.energy tai postia osoitteeseen:

    GNP Energy AS
    Att.: Privacy
    Raveien 422
    3239 Sandefjord
    Norja

    Voimassa: 1. heinäkuuta 2018 alkaen 
    Päivitetty viimeksi: 1. heinäkuuta 2018

    FI